Ontwerp zonder titel (55)
Berichten

Mogelijkheden m.b.t. uitdeuken

auto uideuken arnhem
  1. Traditioneel uitdeuken: Dit is de meest gebruikelijke manier om deuken uit auto's te verwijderen. Een specialist gebruikt speciaal gereedschap om de deuk voorzichtig terug te duwen naar zijn oorspronkelijke vorm.

  2. PDR (Paintless Dent Repair): PDR is een methode die wordt gebruikt om kleine deuken uit auto's te verwijderen zonder de verf te beschadigen. Het werkt door de deuk van binnenuit te masseren en terug te duwen naar de oorspronkelijke vorm.

  3. Warmtebehandeling: Warmtebehandeling wordt gebruikt voor het verwijderen van grote deuken. De specialist maakt gebruik van warmte om het metaal van de auto uit te zetten en vervolgens de deuk terug te drukken naar de oorspronkelijke vorm.

  4. Zuignap methode: Deze methode gebruikt een speciale zuignap die op de deuk wordt geplaatst. De specialist trekt vervolgens aan de zuignap om de deuk terug te duwen naar de oorspronkelijke vorm.

  5. Trekken met lijm: Deze methode gebruikt speciale lijm om een ​​trekker op de deuk te bevestigen en vervolgens aan de trekker te trekken om de deuk terug te duwen naar de oorspronkelijke vorm. Deze methode is geschikt voor kleine deuken en bulten.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen

Ik sta altijd voor u klaar. 

Categories